З Днем захисника України 2016.

С Днем защитника Украины (5)

Прийміть щирі вітання зі святом, що втілює доблесть і героїзм нашого народу – Днем захисника України.
Сьогодні це свято всіх, хто незалежно від професії здатний захистити свою сім’ю і близьких. Особливу шану у цей день ми віддаємо всім тим, хто присвятив своє життя захисту Батьківщини. Ваші професіоналізм, патріотизм, відвага і мужність, вірність військовому обов’язку слугують прикладом для молодих воїнів і майбутніх поколінь громадян. Особлива вдячність воїнам, які із зброєю у руках захищають рідну землю у часи суворих випробовувань, ціною власного життя відстоюють її свободу і незалежність. Подвиги воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі назавжди залишиться в пам’яті нашого народу. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.
Нехай тепло і затишок родинної оселі буде Вашим надійним тилом, а у майбутньому, на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років під мирним небом. Нехай минуле дарує Вам гарні спогади, а майбутнє – здійснення всіх Ваших сьогоднішніх мрій.
Бажаємо Вам незламної волі та впевненості в своїх силах, виконуючи благородну місію чоловіка — бути захисником Вітчизни, рідного міста та власної родини.