З Днем міста Кіровограда 2015.

4

Від імені керівництва та трудового колективу Міжнародної Акціонерної Авіаційної компанії «УРГА» вітаємо Вас з днем міста Кіровоград.

День міста – завжди радісна подія. Його святкує кожен, хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. Сьогодні ми як ніколи усвідомлюємо наскільки дорогий нам мир, спокій та любов до нашої Батьківщини.
Саме завдяки мешканцям нашого міста творилася унікальна спадщина міста, його історія. Завдяки їх наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасна Кіровоградщина: споруджуються нові будівлі, змінюються вулиці, створюється сучасна інфраструктура.
Хай щастя, і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду.
Бажаємо, щоб лихо оминало Вас, щоб добро не забувало дорогу до Ваших осель, щоб радість переповнювала, здоров’я примножувалося, Божа ласка та любов ніколи не втрачалися.
Бажаємо нашому місту миру, добра, благополуччя, та повернення свого історичного ім’я, а всім жителям – здоров’я, щастя і відмінного настрою!
Нехай повага і взаємна підтримка стануть основою зміцнення нашого міського співтовариства, тоді нам будуть по плечу будь-які завдання.