З 30-ю річницею, МААК “УРГА”!

3

Шановні колеги!

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди святкування ювілею, 30-ї річниці плідної та успішної діяльності МААК «УРГА» на ринку України, та міжнародному ринку!

30 роківце чималий шлях випробувань і пошуків, це значний термін, це вагома дата, це дійсно справжнє свято!

Можна сміливо стверджувати, що нам дійсно вдалося створити в Україні власний імідж, здобути міцні позиції, завоювати своїх прихильників. І це все завдяки нашому згуртованому, дружньому колективу. Адже Ваша самовіддана праця ґрунтується на засадах професійності, порядності та високої відповідальності.

Зичимо усьому колективу МААК «УРГА» спільної перемоги, міцного здоров`я, радісного настрою, добробуту, успіхів, оптимізму, впевненості у майбутньому, натхнення в щоденній праці, реалізації творчих планів та нових здобутків, блискучих ідей, та реальних можливостей для їхнього втілення!

Бажаємо, щоб у Ваших родинах завжди панували злагода та любов!

Віримо, що єдність та сила українського народу стануть запорукою миру на нашій землі, піднесення України, здійснення найзаповітніших мрій та сподівань нашого народу.

Продовжуємо працювати на благо країни! Віримо у Збройні сили України, в перемогу, докладаємо всіх зусиль для того, щоб цей бажаний день якнайшвидше настав.

 

Happy 30th birthday party composition with balloons and presents