Повітряний флот авіакомпанії

Відмінною особливістю літаків МААК «УРГА» є підвищений рівень шумоізоляції пасажирського салону і нові зручні шкіряні крісла, виконані в корпоративному стилі авіакомпанії. Всі літаки авіакомпанії оснащені новітніми системами бортового аеронавігаційного обладнання, які відповідають всім сучасним вимогам безпеки польотів.

Льотний персонал МААК «УРГА» має високий рівень кваліфікації, який відповідає всім національним та міжнародним стандартам цивільної авіації, і неоціненний багаторічний досвід роботи в країнах Європи з розвиненою авіаційною інфраструктурою та високою інтенсивністю польотів, а також у регіонах зі складними кліматичними та географічними умовами. Приємний сервіс на борту літаків авіакомпанії забезпечують досвідчені та висококваліфіковані бортпровідники.

Літак Saab 340B

saab-340_m

Saab-340B – пасажирський літак розроблений шведською авіабудівною компанією SAAB AG. Оснащений двома турбогвинтовими двигунами.
У пасажирському салоні встановлено 10 рядів пасажирських крісел по схемі 2 +1 і один ряд по 4 крісла в задній частині кабіни. Літак вміщує до 33 пасажира, бортпровідника та екіпаж з двох чоловік.

Читати далі

Літак Ан-26Б

an-26_m

Ан-26Б є середньо магістральним вантажним літаком, розрахованим для перевезення до 5,5 т. вантажу і на відстань до 2 тис. км. Високорозташовані двигуни і надійна конструкція шасі дають змогу безпечно виконувати польоти на аеродроми з грунтовою злітно-посадковою смугою. Крім того, на відміну від інших повітряних суден даного типу, Ан-26Б має об’ємний вантажний відсік і широку конвертовану вантажну рампу для забезпечення найбільш зручного завантаження/вивантаження вантажів.
Крім стандартних вантажів, наша компанія має досвід перевезення на літаках Ан-26Б живого вантажу (курчата, дельфіни, морські котики), а також має право транспортування небезпечних вантажів відповідно до IATA Dangerous Goods Regulations.

Читати далі

Літак Ан-26Б-100

an-26-100_m

Ан-26Б-100 є середньо магістральним вантажопасажирським літаком, розрахованим для перевезення до 36 пасажирів або до 5,5 т. вантажу і на відстань до 2 тис. км. Ан-26Б-100 це унікальний у своєму класі літак, так як є комбінованим літаком (Combi) з конвертованою конфігурацією салону, в залежності від завантаження.

Читати далі

Літак Cessna 172R Skyhawk

cessna-172_m

Cessna-172R Skyhawk — американський легкий літак. Наймасовіший літак в історії авіації: з 1956 року побудовано понад 55 000 літаків в більш ніж 25 модифікаціях.
Літак, чудово поєднує в собі якості повітряного таксі та навчальної парти. Cessna 172 – це літак-легенда. З нього починали, як мінімум, 50% пілотів, які згодом стали професіоналами.
Абсолютно серйозний апарат, працьовитий, надійний і практичний. Півстоліття у виробництві і всесвітнє визнання – це не жарт. Cessna-172 не тільки наймасовіший, але і самий надійний літак за всю історію авіації.

Читати далі