МААК «УРГА» Лідер року 2017

lider

В серпні 2017 року МААК «УРГА» отримала чергове визнання, як лідера на національному та міжнародному рівнях. Це вагомий крок на зустріч зростанню бізнесу! Наша компанія стала володарем звання «Лідер року 2017», підтверджене високими позиціями в Національному бізнес – рейтингу:

· Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання України у номінації «Фінансові показники успішної діяльності»;

· Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання України за показником «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг».

Нагорода «Лідер року 2017» – це, насправді, дійсно визнання, заохочення кращих підприємств за внесок в розвиток економіки країни, стимулювання ефективних керівників і фахівців підприємства до нових досягнень, натхнення та об’єднання лідерів бізнесу.

Вважається, що нагорода – це робота, пік успіху. Але нагорода Національного бізнес – рейтингу – це для нас тільки шлях до підкорення безлічі бізнес – вершин.

Це дуже знаменно, що наша компанія варта уваги і підтримки суспільства та держави в цілому, популяризації серед учасників не тільки українського, а й іноземних ринків. Тому що Річна програма «Лідер року» передбачає більше зв’язків, знань, інструментів просування бізнесу та інших привілей лідерського статусу у колі міжнародної бізнес – спільноти. Це свідчення високої кваліфікації, вміння працювати, збагачувати нашу Вітчизну, створювати робочі місця і гідно представляти свої регіони.

Нагорода «Лідер року 2017» є свідченням того, що багатіє наша держава, свідченням того, що ми працюємо краще, свідченням того, що ми достойні тієї праці яку ми робимо.

Користуючись нагодою, висловлюємо щиру подяку нашому колективу МААК «УРГА» за отримання високої оцінки за сумлінну працю і як результат, нагороду – звання «Лідер року 2017». Ми разом підкорили ще одну висоту!