Чому ми?

Авіакомпанія МААК «УРГА» у своїй діяльності орієнтується на постійне підвищення якості авіаційних послуг, задоволення потреб своїх партнерів та споживачів. З цією метою в авіакомпанії впроваджено Систему управління якістю. Компанія пройшла офіційне підтвердження за міжнародним стандартом якості ISO 9001:2008, і систематично проходить сертифікації по підтвердженню даного стандарту послуг.

З нами безпечно

Безпека польотів є головним пріоритетом у всій діяльності МААК «УРГА». Ми вважаємо своїм обов’язком здійснювати, розвивати і вдосконалювати стратегії, системи і методи управління для забезпечення того, щоб наша авіаційна діяльність демонструвала найвищі рівні безпеки польотів і відповідала національним та міжнародним стандартам. Ми не допускаємо компромісів при забезпеченні якості, безпеки польотів та авіаційної безпеки, які є головними пріоритетами МААК «УРГА».

Наші основоположні переконання в сфері безпеки польотів полягають у наступному:

  • Безпека польотів є головним аспектом нашої діяльності і має важливе значення для кожного, ми націлені на запобігання будь-яких подій та інцидентів у сфері безпеки.
  • Безпека польотів є джерелом наших конкурентоспроможних переваг.
  • Наша ділова активність посилиться, якщо вдосконалення системи забезпечення безпеки польотів стане невід’ємною частиною всієї авіаційної діяльності.
  • Відповідальність за результати нашої роботи в сфері забезпечення безпеки польотів несуть керівники всіх рівнів.

В авіакомпанії працює система добровільних повідомлень.

В обстановці довіри співробітники компанії, партнери по бізнесу та відвідувачі сайту можуть повідомляти про будь-які події, що впливають як на безпеку польотів у МААК «УРГА», так на ділову репутацію авіакомпанії.

З метою забезпечення безпеки польотів добровільні повідомлення регулярно розглядаються відповідальними особами МААК «УРГА».

Форма добровільного повідомлення: заповнити

Шановні відвідувачі сайту, клієнти і співробітники авіакомпанії!

Просимо Вас використовувати дану форму для зауважень і пропозицій, спрямованих на підвищення якості нашої роботи та забезпечення безпеки польотів. При необхідності ви можете надати будь-яку інформацію за електронною адресою qsms@urga.com.ua

Вигідні умови

Система управління якістю в МААК «УРГА» як засіб реалізації Політики копанні в сфері якості, заснована на індивідуальному підході до споживачів авіаційних послуг. Це виражається у вигідних умовах та високому рівні сервісу обслуговування наших клієнтів.

Будучи, однією з лідируючих авіакомпанія надає послуги авіаперевезень як пасажирських, так і вантажних, наша компанія може запропонувати своїм клієнтам можливість одержання більш вигідних умов авіаперельотів і оренди повітряних суден.

Звертайтеся в нашу авіакомпанію, і ми зможемо домовитися про більш прийнятні терміни оплати і знижки для Вас.

Високий рівень сервісу

Високий професіоналізм – основоположна платформа нашої компанії. Безпека, оперативність, швидкість, точність і комфорт – основа вашого польоту.

Широкий спектр послуг, що надаються нашою компанією: регулярні пасажирські перевезення, пасажирські чартерні рейси, аеротаксі, вантажні авіаперевезення – виконуються професійними працівниками. Увага стюардеси до пасажирів, дбайлива і своєчасна доставка різних вантажів є запорукою успіху авіакомпанії.

Цілодобовий сервіс з продажу польотів забезпечує індивідуальний оперативний підхід до всіх вимог замовника.